For anyeone who can be a true friend

Partia Clabucet

Zapada de la Clabucet e din ce-a adus iarna, dar si din tunurile pe care administratorii partiei le-au tinut ore in sir in priza. Ei spun ca, daca au noroc si continua sa ninga cel putin doua zile, pana la sfarsitul saptamanii pot pregati partia pentru o tura pe schiuri.

Pana una alta, turistii aflati deja la munte n-au putut rezista tentatiei si s-au dat cu ce-au apucat. Cei care n-au avut sanie sau placa de snowboard s-au descurcat cu pungi si saci de nylon. Din cauza ca partia nu este deocamdata amenajata, administratorii au tinut nocturna stinsa. Chiar si-asa, nici intunericul si nici cele -7 grade Celsius nu au reusit sa-i tina in loc pe turisti.

Cine a stiut cum se sare peste hopuri nici n-a cazut si nici n-a lasat-o mai incet din cauza beznei care stapanea partia.

3 responses

  1. bunduche

    Prima poza e cea mai reusita ;).

    decembrie 16, 2009 la 8:02 PM

    • Stiu, dar din pacate nu e facuta de mine.

      decembrie 16, 2009 la 8:04 PM

  2. Am schiat pe acea partie..:) a fost Super.. Avem si noi ceva Bun in Tara asta.. Nu ma refer la partie.. imprejurimile…peisaje..Etc” Dar si partia e bunicica.. Nu comparam cu alte tari..”:) si Pozele sunt Reusite..:) Stima!

    iunie 24, 2010 la 8:13 AM

Lasă un comentariu