For anyeone who can be a true friend

Inca cinci ani

Vesti proaste, urmeaza inca cinci ani cu carmaciul Traian Basescu.Azi dimineata distinsul presedinte a fost prezent la toti mogulii, a fost la Curtea Constitutionala unde i-a fost validat urmatorul mandat.Mie imi place mult mult de tot la B1 la Nasul, in emisiunea de aseara Radu Moraru l-a avut invitat pe „asa ca o conclusie” alias domnul Ion Cristoiu.Emisiunea a fost bineinteles depsre sensurile adanci ale existentei Basesciene de un pupincurism iesit din comun.Nu va spun mai multe ca sa nu va plictisesc.Am descoperit ieri un blog, articolul era printre cele mai bune din wordpress la ora aceea si avea urmatorul titlu „Comandant de cursa lunga”, era o oda care cum altfel il ridica pe cele mai inalte culmi ale competentei pe Base.Avea 236 de comentarii la fel de pupincuristice, am fost curios si le-am citit, nici unul nu era de rau, erau printre altele si niste poezii cu Geoana.Minunat!

Reclame

2 responses

 1. Stimate domn Ion,

  Ma adresez dumitale in privinta acestui subiect „tabu” care a atras privirile tutror statelor din afara Romaniei. Faptul ca a fost votat Basescu pentru un mandat de 5 ani, arata cat de constienta e lumea ca daca ar fi iesit din urna Geoana-cu siguranta ar fi fost un haos. Si te rog sa intelegi ca s-ar fi faut manifestari impotriva acestuia. Iti spun din surse sigure si fara nicio reticienta.
  Cat despre Traian Basescu pot spune ca e un brand al comunismului, care are maniera de-a se menaja de trecut si face posibila iesirea sa din anonimatul incertitudinii pe care societatea inca o mai are.(daca a fost sau nu securist). Iti multumesc pentru atentie;) Fi iubit.
  Si SARBATORI FERICITE!

  decembrie 17, 2009 la 10:23 AM

 2. sa stii ca urmeaza 7 ani. cel putin asa se zvoneste.

  decembrie 17, 2009 la 10:49 PM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s